L'anunciat plebiscit a l'estadi Santiago Bernabeu després de la golejada davant l'Atlètic de Madrid (4-0) amb la posterior festa d'aniversari de Cristiano Ronaldo, es va saldar amb una víctima: el porter Iker Casillas, el més xiulat de tot l'equip blanc en l'enfrontament contra el Deportivo de La Corunya (2-0). Curiosament, les crítiques al capità madridista pràcticament havien desaparegut i a la calma s'havia instal·lat a la porteria del Madrid després de ser el focus de les crítiques a principi de temporada.

El gol de Tiago Mendes que va obrir el camí de la golejada de l'Atlètic dissabte passat sembla haver estat el detonant de les noves xiulades que ahir va patir Casillas tot i que s'esperaven queixes del Bernabeu cap a tots els jugadors; i és que al Calderón no se'n va salvar cap. Cristiano Ronaldo i tots els companys que van acudir a l'aniversari després del 4 a 0 tenien més possibilitats de tenir una lupa a sobre, però no va ser així. Casillas va ser xiulat cada cop que tocava la pilota, tot i que també es cert que en moltes ocasions es barrejaven amb aplaudiments.

Pel que fa al partit davant del Deportivo, Isco va ser el jugador que va il·luminar un Reial Madrid atordit. En el primer temps, els blancs van estar millor que els seus rivals. Isco va fer un golàs al minut 23 que obria el camí de la victòria, però els gallecs mica en mica van equilibrar el domini local. A la represa, quan es pensava en una golejada, el Deportivo va sortir dominador i el Madrid va donar mostres de feblesa, partit en dos blocs sobre el terreny de joc. El conjunt corunyès va poder empatar, però Benzema va sentenciar al minut 72, un minut després del debut en el Reial Madrid del migcampista brasiler Lucas Silva. Cristiano Ronaldo, que es va tornar a quedar sense marcar, va mostrar gestos d'ansietat.