El Llagostera es va emportar els tres punts de la seva visita a Pamplona en derrotar l'Osasuna per 0-1 amb un gol de Juanjo Expósito al minut 80, després d'aprofitar un clar error defensiu del conjunt navarrès, que encadena la seva segona derrota consecutiva a l'estadi El Sadar en quatre dies.

Els rojillos van sortir dominadors i van portar el pes del partit davant un Llagostera a l'aguait. Però van ser els catalans qui van tenir les ocasions més clares del primer temps, encara que Arturo va errar les dues. En la segona meitat Ansarifard, en un mà a mà amb el porter del Llagostera René, va tenir el gol, però l'iranià va fallar. Els gironins semblaven conformar-se amb l'empat quan Arturo va robar una pilota a la línia de fons i va posar un bon centre perquè Juanjo anotés el 0-1 definitiu.

Per la seva banda el Barça B de Jordi Vinyals, que s'estrenava com a tècnic blaugrana, no va poder passar de l'empat a zero contra l'Al'Alabès. Amb aquest punt sumat els blaugrana segueixen ocupant la zona baixa de la taula i es queda a només dos punts del descens. En els altres partits de la jornada: Recreativo 0-0 Mallorca i Mirandés 1-1 Tenerife.