Ahir es va disputar la segona etapa de l'Andalusia Bike Race, en qupe l'equip manresà del Tomàs Bellès Canondale participa amb un total de cinc parelles. Els més destacats segueixen sent els Master 30 Pau Egeda i Javier Jurado, que van aconseguir el triomf d'etapa, mentre que Anna illar i Rocío Martín van acabar en quarta posició.

La segona etapa tenia 62 km de recorregut i més de 2.000 metres de desnivell acumulat, uns obstacles que no van frenar els Master 30 Pau Eegeda i Javier Jurado, que van aconseguir la victòria que se'ls havia escapat en la primera etapa. Tot i això, la parella del Tomàs Bellès es manté en segon lloc, ara però a només 13 segons de Javier Macias i Alberto Sánchez.

En Elite dona, el duet Anna Villar i Rocío Martín, vencedores en l'etapa inaugural de l'Andalusia Bike Race, van acabar quartes ahir. Així les catalanes cauen al segon lloc i perden més de cinc minuts respecte de les suïsses capdavanteres, guanyadores ahir.

Menys sort estan tenint les dues parelles d'Elite masculina. Cristofer Bosque i Alejandro Gómez van acabar ahir en 21 posició a catorze minuts dels guanyadors i Julen Zubero i Roberto Bou, 45ns, a més de mitja hora.

Hermida, a prop dels líders

El cerdà Josep Antoni Hermida, que també disputa l'Andalusia Bike Race, corre amb l'holandès Rudi Van Houts a les files del Multivan Mèrida i ahir va acabar en cinquena posició. Hermida, campió del món de BTT, és quart a la classificació a 06:45 de la parella líder, Pedro Romero i Luis Leao. Avui els ciclistes afrontaran una etapa de 75 km i més de 3.000 metres de desnivell acumulat.