El Manchester City, rival del Barça en els vuitens de final de la Lliga de Campions, va tancar una setmana negra en perdre al camp del Liverpool (2-1) i dir pràcticament adéu a les seves esperances de guanyar la lliga, ja que ara queda a cinc punts del Chelsea, però els londinencs amb un partit menys ja que ahir disputaven la final de la Copa de la Lliga.

El Liverpool, que es troba en una gran ratxa de resultats a la competició domèstica, tot i l'eliminació de dijous a la Lliga Europa, fins i tot pot aspirar a entrar a la Lliga de Campions, ja que es troba a només dos punts del Manchester United, que és quart. En aquest sentit, el Manchester City, que té 55 punts, va veure com se li aproximen els perseguidors, i ara té l'Arsenal quatre punts darrere, el United a cinc i el Liverpool a set.

En el partit d'ahir, els reds es van avançar en el marcador gràcies a un fort xut des de fora de l'àrea de Jordan Henderson al minut 11. Al minut 26, el City va poder empatar en una acció del Kun Agüero que va rematar Edin Dzeko. Però el Liverpool va fer un pas endavant i Coutinho, amb un xut brillant des de la frontal de l'àrea, va deixar els punts a casa.