El Gironella va sumar tres punts vitals en la seva lluita per la permanència. Les catalanes van superar per la mínima al complicat Majadahonda madrileny (4-3) en una tarda on la veterana Anna Costa va liderar el seu equip amb tres gols. El Gironella va començar amb bon peu el partit i es va avançar fins un favorable 4-1.

En els darrers minuts les visitants van retallar diferències i van posar emoció al partit. Amb aquesta important victòria les berguedanes pugen una plaça a la classificació i es situen al catorzè lloc. Amb catorze punts el Gironella empata amb l'Orvina, equip que marca la línia del descens. Les jugadores del Gironella abans de rebre d'aquí a tres jornades la visita del totpoderós líder, el Futsi Atletico, es jugaran gairebé totes les seves opcions per la permanència en els propers tres enfrontaments.

Els partits seran claus ja que les berguedans s'enfrontaran davant rivals directes en la lluita per no baixar de categoria. El primer dels tres partits serà la setmana vinent en la pista gallega del Poio Pescamar. El Gironella sortirà definitivament del descens si es capaç de puntuar en el seu desplaçament i el seu rival, l'Orvina, no es capaç de puntuar en el seu particular enfrontament davant el Roldán.