El Petro Pintó Asfe va aconseguir la primera victòria de la segona fase davant el Lleida en un partit apassionant que es va decidir a la pròrroga, en la que les fruitosenques van mostrar un gran nivell defensiu que els va permetre certificar el triomf a casa.

El matx va començar malament per les fruitosenques, amb la visitant Satorra anotant 4 triples en el primer quart i convertint-se en un malson per la defensa de les locals, que veien com el Lleida dominava també el rebot (16-21). En el segon quart les bagenques van mostrar una major agressivitat defensiva i van aconseguir retallar poc a poc les diferències, amb Rosell fent un gran treball sota les anelles (34-35). A la represa l'Asfe va mostrar un gran nivell, amb una defensa pressionant a tota pista i amb una Moya molt encertada que liderava una escapada de les locals (49-42).

La dinàmica es va mantenir fns a l'equador del darrer quart, quan les lleidatanes van reaccionar i van trobar l'encert ofensiu que els va permetre capgirar el marcador amb un parcial de 2-13. A falta de 15 segons l'Asfe estava tres a sota, però Santamaria va enviar el matx a la pròrroga, en la que les fruitosenques van sentenciar gràcies a una brillant defensa.