Segueix-nos a les xarxes socials:

El pilot de Casserres Gerard Riu, amb l'equip del mundialista Rins

El pilot casserrenc Gerard Riu competirà aquesta temporada al Campionat d'Espanya de Velocitat en la categoria de Moto3 amb l'equip Procecarsa-42 Motorsport. La formació va fer ahir la presentació a l'Hotel Juan Carlos I. Es tracta de l'equip del pilot barceloní i mundialista Àlex Rins, que d'aquesta manera donarà suport a tres joves pilots. A més de Riu, constitueixen el conjunt per a l'estatal Raúl Fernández i Àlex Ruiz.

Tots tres pilots gaudiran d'una estructura de garanties per afrontar el Campionat d'Espanya de Velocitat. A més, amb aquest projecte, Rins s'implica amb la base del motociclisme en un gest d'agraïment cap a la federació espanyola per l'ajut rebut a l'inici de la seva carrera.

Un cop feta la presentació, Gerard Riu es mostrava confiat que "amb aquest equip es pot arribar molt amunt. És molt professional i m'hi trobo molt còmode, i, gràcies a l'ajut d'Àlex Rins, segur que n'aprendrem molt".

Riu va afegir que, "de moment, hem fet uns primers tests molt bons. L'any passat, a l'estatal de velocitat, ja vaig provar la moto i vaig tenir bones sensacions. Estic molt motivat en aquesta nova etapa i, sobretot, vull aprendre'n molt i arribar a la primera cursa molt fort i aspirant a tot".

La primera prova serà el proper 29 de març al circuit d'Albacete. L'estatal té sis proves. Les restants es faran al Circuit de Jerez el 31 de maig; al d'Alcarràs, el 28 de juny; el al Circuit d'Aragó (Motorland), 26 de juliol; el de Xest, al País Valencià, el 13 de setembre; i el de Navarra, el 18 d'octubre.

Prem per veure més contingut per a tu