El pilot casserrenc Gerard Riu competirà aquesta temporada al Campionat d'Espanya de Velocitat en la categoria de Moto3 amb l'equip Procecarsa-42 Motorsport. La formació va fer ahir la presentació a l'Hotel Juan Carlos I. Es tracta de l'equip del pilot barceloní i mundialista Àlex Rins, que d'aquesta manera donarà suport a tres joves pilots. A més de Riu, constitueixen el conjunt per a l'estatal Raúl Fernández i Àlex Ruiz.

Tots tres pilots gaudiran d'una estructura de garanties per afrontar el Campionat d'Espanya de Velocitat. A més, amb aquest projecte, Rins s'implica amb la base del motociclisme en un gest d'agraïment cap a la federació espanyola per l'ajut rebut a l'inici de la seva carrera.

Un cop feta la presentació, Gerard Riu es mostrava confiat que "amb aquest equip es pot arribar molt amunt. És molt professional i m'hi trobo molt còmode, i, gràcies a l'ajut d'Àlex Rins, segur que n'aprendrem molt".

Riu va afegir que, "de moment, hem fet uns primers tests molt bons. L'any passat, a l'estatal de velocitat, ja vaig provar la moto i vaig tenir bones sensacions. Estic molt motivat en aquesta nova etapa i, sobretot, vull aprendre'n molt i arribar a la primera cursa molt fort i aspirant a tot".

La primera prova serà el proper 29 de març al circuit d'Albacete. L'estatal té sis proves. Les restants es faran al Circuit de Jerez el 31 de maig; al d'Alcarràs, el 28 de juny; el al Circuit d'Aragó (Motorland), 26 de juliol; el de Xest, al País Valencià, el 13 de setembre; i el de Navarra, el 18 d'octubre.