Segueix-nos a les xarxes socials:

El Physic Igualada torna a guanyar i mira l'ascens

Els igualadins mantenen la segona posició

El Physic Igualada torna a guanyar i mira l'ascensarxiu/mireia arso

El Physic Igualada va aconseguir una importantíssima victòria a la difícil pista del Círcol Catòlic Badalona, un triomf que l'apropa més a les fases d'ascens.

El partit va començar amb molt poca anotació per part dels dos equips, amb un joc lent caracteritzat per les poques cistelles fàcils permeses i per les pilotes perdudes pels dos equips (11-11). En el segon quart la igualtat va continuar en el marcador, amb un intercanvi de bàsquets i triples per part dels dos equips que no els permetia dominar el joc. No va ser fins al minut 9 quan els igualadins van començar a despertar-se, trobant situacions de bàsquet fàcil i sent agressius en atac, traient així faltes personals i sumant des de la línia de tir lliure (22-24).

A la represa els locals van continuar al darrere en el marcador, i els jugadors de Raül Caballero van mostrar tot el seu potencial, robant pilotes i anotant amb facilitat. En el minut 4 del quart, un parcial de 0-10 els va col·locar 13 punts al davant en el marcador, però els locals van respondre amb dos triples per intentar la remuntada (44-50). En els darrers deu minuts, un intercanvi de cistelles va mantenir la diferència a favor dels visitants, frenant així els intents de remuntada dels badalonins. Va ser en el final del partit on la diferència va ser més mínima, tot i que l'anotació de tirs lliures per part del Physic Igualada els va fer forts per aconseguir la victòria final. Un triomf que els permet somiar.

Prem per veure més contingut per a tu