Segueix-nos a les xarxes socials:

El CSKA i el Fenerbahçe manen per 2-0 en les seves eliminatòries

El CSKA de Moscou va tornar a destrossar el Panathinaikos (100-80) en el segon partit del play-off de quarts de final de l'Eurolliga i només necessita una victòria per passar a la final a quatre de Madrid. Els homes de Demis Itoudis es van escapar en el primer quart per set punts (21-14) i guanyaven per 47-35 al descans. A la represa, la diferència va anar augmentant a poc a poc i els de Dusko Ivanovic ja no van tenir possibilitats.

Els russos, que van poder fer descansar homes importants, van tenir en Sonny Weems, amb 20 punts, gairebé tots a la segona part, el seu millor home. El van secundar Kirilenko i De Colo, amb 16. Per als grecs, Charalampopoulos en va anotar 14.

També el Fenerbahçe va repetir victòria sobre el Maccabi, actual campió, i domina per 2-0 la seva sèrie. Al descans ja venia per 50-34 i els seus millors anotadors van ser Goudelock (19 punts), Erden (12) i Bogdanovic (11). Per als israelians, va destacar Pargo (16).

Avui, els dos equips que juguen a la lliga ACB, el Barça i el Reial Madrid, buscaran també els seus respectius 2-0. En el cas de l'equip blaugrana, a partir de les 21 hores contra l'Olympiakos al Palau; i pel que fa als blancs, a les 19 h, davant de l'Anadolu Efes turc.