Segueix-nos a les xarxes socials:

El Manresa empata i compleix dos anys sense perdre a fora

Els manresans recuperen el liderat per l'average amb els altres dos capdavanters, el Granollers i el Júpiter

El Manresa empata i compleix dos anys sense perdre a foraarxiu/Eudald redó

El Manresa continua amb la imbatibilitat lluny del Congost i, ahir, al camp del Mollet, es van complir dos anys de la darrera derrota de l'equip (el 20 d'abril del 2013 a Taradell). Els de Dani Andreu van empatar a un, no sense patiment, ja que el gol manresà va arribar al minut 88 quan Sergi Soler va convertir un penal. Aquest punt, combinat amb l'empat del Granollers a casa amb el Sants (1-1) i la victòria del Júpiter a Banyoles (1-2), dóna de nou el lideratge al Manresa gràcies a l'average general en un triple empat entre els manresans, el Granollers i el Júpiter.

A Mollet, la primera part no va tenir un dominador clar, i els dos equips van mostrar un rendiment més defensiu que no pas ofensiu, amb poques aproximacions de perill a les porteries respectives. En el cas del Manresa, només algunes faltes frontals van causar alguna sensació de perill, però cap d'elles no va anar entre els tres pals.