23 de abril de 2015
23.04.2015

Puig-reig va acollir una prova del català d'enduro amb una gran participació

23.04.2015 | 07:36

El Moto Club Baix Berguedà va organitzar una prova del campionat català d'enduro, que va aplegar més de 200 pilots. Es feien uns 60 km, i la primera cronometrada estava ubicada al camp de futbol de Puig-reig. El tram tècnic de 6 km era a Canudes, i a Casserres hi havia un control horari.
L'aigua i el fang van fer la guitza a força pilots, i els abandonaments van ser nombrosos en un traçat, de tota manera, elogiat pels pilots. En la categoria d'elit, Marc Solà es va imposar a Jordi i Dani Quer. El local Marc Calmet va ser desè. En enduro 125-2 Temps, els tres primers de la jornada van ser l'Enric Montlleó, el Bernat Cortés i l'Ivan Pueyo. En júnior open, Albert Arjonilla, que va deixar enrere Oriol Casany i Sergi Vidal. Els pilots locals (Moto Club Baix Berguedà), Oriol Santacreu i Fran Serra, van quedar setè i dotzè.
En sènior B 2T, el triomf va ser de Jordi Romero, i de Jordi Balcells en 4 T, amb Marc Mujal cinquè. En sènior C, els vencedors van ser Marc Sucarrats i Joan Tor. En júnior va vèncer Carles Quer, i en màster, Àngel Boet. En categoria femenina va guanyar Rosa Romero.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema