Segueix-nos a les xarxes socials:

Printezis fulmina el Barça en el darrer segon al Pireu

L'equip de Xavi Pascual no jugarà la final four de Madrid després de desaprofitar un 61-65 que tenia al seu favor quan mancava un minut

Printezis fulmina el Barça en el darrer segon al PireuEFE

La temporada del Barça queda només pendent del que passi en la lliga Endesa després que l'equip de Xavi Pascual espatllés el seu camí a Europa amb la derrota, al darrer segon, davant de l'Olympiacos del Pireu, que amb un 1-3 l'ha deixat fora de la final four de Madrid. Un triple letal de Printezis va segellar l'eliminació de l'equip català, que va fer el més difícil: saber superar la gran pressió ambiental que hi havia al poliesportiu de La Pau i de l'Amistat, i un arbitratge que va ser advers en molts moments.

Però l'equip català, que vencia de quatre punts (61-65) a falta de només 1'14'', no va estar gens fi en defensa i va rebre un parcial de 10-3, amb tres tirs lliures convertits per Navarro, insuficients davant de la rèplica dels triples locals i del gran lideratge d'Spanoulis.

El Barça va aguantar el tipus en els dos primers quarts i va arribar a tenir un avantatge de 9 punts en el tercer període. Però va afluixar en començar el darrer període i els locals de l'Olympiacos van poder avançar-se amb un 55-52 amb tan sols cinc minuts per jugar.

Doellman, que no havia fet cap punt fins aleshores, va convertir un triple psicològic, i el Barça va poder refer-se amb Satoransky i Oleson inspirats. Abrines va fallar un dels molts tirs lliures errats anit per als de Pascual, però amb un punt va fer el 61-65, que va donar moltíssimes esperances.

El darrer minut va ser del tot advers per a l'equip català. Primer va ser un triple de Manzaris, i massa aviat, una pilota perduda de Tomic, que van posar el 66-65 a manca de 39 segons. JC Navarro i Spanoulis van col·locar el 68-67 a manca de 8 segons. El capità del Barça va ser objecte de falta i només va convertir un tir lliure (68-68). Quedaven 5 segons i els blaugrana (ahir amb la senyera) buscaven la bona defensa per a la pròrroga. Els grecs van moure bé la pilota i van trobar Printezis, que no va fallar.

Prem per veure més contingut per a tu