El CN Sabadell Astralpool no va poder sumar la seva tercera Eurolliga consecutiva i va cedir la corona europea a l'amfitrió, l'Olympiacos, que es va imposar en una emocionant final per un ajustat marcador de 9-10.

Les sabadellenques van posar ahir fi a una ratxa de 96 victòries consecutives, 115 partits sense perdre i 1.144 dies sense conèixer la derrota. Les catalanes van dominar el partit fins al descans. Anni Espar va obrir el marcador i l'avantatge es va disparar fins al 4-2 en el segon quart, encara que les gregues van reaccionar amb gols de Manolioudaki i Plevritou per equilibrar el partit (4-3). En el tercer quart el joc es va descontrolar. D'un 5-3 després d'un gol d'Olga Domènech es va passar al 5-6. En aquest període Ashleigh Southern va ser decisiva, perquè va anotar tres gols i Olympiacos va capgirar el lluminós, 7-8.

L'equip de Nani Guiu, campió el 2011, 2013 i 2014, va mantenir les seves opcions fins al final, quan Jennifer Pareja, autora de dos gols va avançar al seu equip en l'últim quart (9-8). Però les gregues no havien dit la darrera paraula i dues dianes de Manolioudaki, l'última a 33 segons per al final, van apartar el Sabadell de repetir títol.