El New Malibú Manresa es juga aquesta tarda (18 h) el pas a la final a quatre de la Copa Catalunya a la pista del CCR Castelldefels, equip que ja ha assolit l'ascens a Segona B. El CCR Castelldefels té jugadors contrastats com David Alba, Álex Civico i Juan Carlos López. Dijous, el Montcada ja va accedir a les semifinals després de superar l'Hospitalet (4-2).

El FS Gironella té aquesta tarda una nova final en la seva lluita per la permanència a Primera Divisió femenina. Les gironellenques es desplacen a la pista del Móstoles (16.30 h), un rival acomodat a la classificació. El FS Gironella és penúltim, però és a tres punts de la zona de salvació, que marca el conjunt gallec del Viaxes Amarelle.

El pilot bagenc Ramon Brucart, pilotant una Yamaha, va participar a Valkenswaard, a Holanda, en la prova corresponent al campionat europeu de motocròs. Brucart es va classificar 21è en la primera de les mànegues de la competició. En la segona va millorar el lloc d'entrar a la meta i va aconseguir ser entre els vint primers. Va creuar la línia en la dinovena plaça, una classificació que li ha permès tenir 2 punts en la general.