El Cadí la Seu ha arribat a un acord amb qui ha estat el seu entrenador aquesta temporada, Miguel Ángel Ortega, per renovar el contracte de cara al proper curs. L'entitat s'havia marcat com a objectiu la continuïtat del cos tècnic, després de la brillant actuació que el conjunt urgellenc ha dut a terme en la Lliga Femenina, en què va ser semifinalista del play-off pel títol i va quedar eliminat en una ronda a tres partits amb el Perfumerías Avenida.

El quart lloc obtingut al campionat, amb un balanç del 70% de triomfs, la bona imatge i la progressió de la plantilla més jove de la història del Sedis Bàsquet han estat essencials per a la voluntat de la directiva de continuar comptant amb Ortega. A més a més, durant tot l'any hi ha hagut una gran sintonia en tots els estaments, de manera que hi ha l'esperança que es podrà dur a terme un bon projecte de futur.

A partir d'aquest moment, la comissió esportiva comença a dibuixar el perfil del conjunt de la temporada vinent. La intenció és que el formin jugadores joves, amb ambició, implicació i capacitat de treball i talent per integrar-se en el mètode de treball de Miguel Ángel Ortega.