Malgrat veure's obligat a abandonar en la volta 28 del Gran Premi d'Espanya per un problema en els frens del seu McLaren, l'espanyol Fernando Alonso s'ha mostrat convençut de "seguir endavant" en les pròximes proves per millorar la competitivitat del seu monoplaça.

"Vaig demanar entrar perquè tenia un problema de frens però no vaig poder ni entrar en el 'pit stop", ha explicat als periodistes el pilot asturià.

Així les coses, l'espanyol segueix sense estrenar el marcador de punts després de la disputa de la cinquena prova del mundial. "Crèiem que anar a dues parades igual ens donava una possibilitat més, les simulacions ens donaven acabar vuitè o novè i aquí estàvem. No ha pogut ser, a intentar millorar en la pròxima prova", ha assenyalat.

En aquest sentit, Alonso ha explicat que "la sortida va anar molt bé, i el cotxe va sortir una mica millor que els d'endavant",cosa que li ha permès gaudir d'"una mica d'acció" i divertir-se en els primers revolts.

A pesar del mal resultat al circuit de Barcelona, Alonso s'ha mostrat confiat a millorar amb vistes al Gran Premi de Mònaco, que es disputarà en quinze dies. "Crec que a Mònaco portarem noves coses de motor i aerodinàmica", ha puntualitzat.

"Des de la primera carrera que estàvem últims lluitant gairebé entre nosaltres. Ara, a poc a poc estem més endavant i queda un llarg camí. Estem a dos segons i és un món. Ells milloren i és un desafiament enorme", ha conclòs.