El New Malibú Manresa va tancar la temporada amb una nova derrota, aquesta vegada, al Pujolet davant el Ripollet per 6-8. El conjunt entrenat per Jordi Rozas ha acabat una bona temporada a la vuitena posició amb 46 punts.

Els manresans van arribar, a falta de quatre jornades pel final de la competició, amb opcions de quedar a la segona posició i entrar a la copa del Rei. A partir de la victòria per 8-2 davant el Natació Sabadell, els bagencs van encadenar els darrers quatre partit sense conèixer la victòria. Amb tres derrotes i tant sols un empat, el balanç és negatiu pels jugadors manresans en aquest final de temporada. L'entrenador del New Malibú, malgrat aquest desastrós últim més, comentava que després de la derrota per 9-3 davant el Salou "l'equip no va saber recuperar-se i que sense cap objectiu, juntament amb les baixes la motivació dels jugadors no era la mateixa".

Malgrat aquest tram final de competició, l'entrenador Jordi Rozas feia una bona valoració final de la temporada amb un "balanç positiu". De cara a la temporada vinent, Rozas, que ha renovat un any més el seu contracte, i es mostra optimista dient que "continuarem amb el projecte tot i que farem petits retocs" a l'equip.