El Reial Madrid no està disposat que, per tercer any consecutiu, se li escapi l'Eurolliga. Ahir ho va demostrar amb una exhibició de força i també d'encert, sobretot en el segon període de la semifinal contra el Fenerbahçe Ülker del que ha estat 8 vegades guanyador de la competició, Zeljko Obradovic. L'aposta del club per homes de contundència provada com Andrés Nocioni o Gustavo Ayón per acompanyar l'habitual virtuosisme d'altres com Sergio Rodríguez o Rudy Fernández sembla una combinació insuperable per a qualsevol rival. Ahir, els blancs van perdre en 3 dels 4 quarts, però un parcial de 35-14 en el segon va ser el que ho va decidir tot.

Això que els turcs van començar bé, amb l'encert d'alguns dels seus homes, com Vesely, i una cistella de Preldzic sobre la botzina va provocar que l'equip d'Obradovic se n'anés a la primera aturada amb un punt d'avantatge.

La tempesta perfecta

El segon quart, però, va ser un malson per als otomans. L'entrada a la pista de Nocioni va provocar que l'argentí tragués de polleguera Bjeliça, l'MVP de la competició. Aquesta intensitat defensiva, unida a la feina de formiga d'un gran Ayón, jugador descartat per Xavi Pascual al Barça quan els blaugrana en tenien els drets, i fins a sis triples sense errada, tres dels quals de Rivers, van provocar que els blancs arribessin a tenir una diferència de 21 punts que ja semblava insalvable i que va arribar a augmentar a 26 (61-35).