El navassenc del Formatges Betara Olost Nil Brià i el jugador llagosterenc del CBiUM Guillem Jou són dos dels quatre seleccionats per la federació espanyola per participar en el Mundial de bàsquet 3x3 que s'ha de disputar entre els propers 4 i 7 de juny a Hongria. Brià, d'1,95 metres i 18 anys, i Jou, de la mateixa alçada i amb un any menys d'edat, compartiran formació amb Daniel de la Rúa i Eduardo Pérez.

Brià i Jou han participat en diversos 3x3 FIBA organitzats per 3x3 Planet. Aquest fet, juntament amb les seves prestacions durant tota la temporada amb els seus respectius equips, els han conduït a la selecció. El bagenc Brià ha estat a la màxima categoria del bàsquet català des de mini i, entre altres fites, ha disputat partits de l'EYBL, competició que organitza la federació internacional (FIBA) a l'Europa de l'est.

L'equip espanyol té una primera fase complicada, ja que ha de jugar davant d'Argentina i Puerto Rico, el proper 4 de juny, l'endemà davant d'Indonèsia i Geòrgia, que a priori semblen més assequibles, i acaben la primera ronda el dia 6 contra els Estats Units.