L'entrenador del Bayern de Munic, el santpedorenc Pep Guardiola, va informar ahir que no ha acceptat la invitació del FC Barcelona d'acompanyar l'equip a la final de la Lliga de Campions de Munic. El club havia contactat amb els tècnics guanyadors de la màxima competició continental de la història del club, Johan Cruyff, Frank Rijkaard i Pep Guardiola, per tal que fossin a l'Estadi Olímpic de Berlín el proper 6 de juny, però aquest últim va dir ahir que havia renunciat a l'oferta.

Guardiola va dir que "no acceptaré la invitació, em quedaré aquí" en la prèvia de l'últim partit de lliga, que el seu equip disputa aquesta tarda contra el Mainz i que rebrà el plat de campió de la lliga alemanya.

Segurament, el fet que el seu equip fos eliminat pel Barça en les semifinals l'ha ajudat a prendre aquesta decisió. Guardiola ja va rebre algunes crítiques a Alemanya quan va assistir a la graderia del Camp Nou a veure el partit entre el Barça i el Manchester City, dels vuitens de final de la Champions, a causa d'algunes exclamacions que va fer.

Sobre el seu futur al Bayern, va tibar d'ironia per dir que "si el que busquen és un entrenador que cada any guanyi el triplet, aquest no sóc jo. No sóc suficientment bo".