Uns dos-cents aficionats van acudir ahir, a partir de les set de la tarda, al pati del teatre Kursaal de Manresa per donar en persona l'enhorabona als jugadors i tècnics de La Bruixa d'Or per la decisiva i inesperada victòria a la pista del campió de l'Eurolliga, el Madrid, que permet a l'equip mantenir la seva plaça a la lliga Endesa. Va ser una trobada inesperada, que no era prevista ja que des del club es va comunicar dilluns que no hi hauria un acte de celebració. Però les moltes peticions d'aficionats van fer que el Bàsquet Manresa ho reconsiderés i a primera hora de la tarda, a través de les xarxes socials i d'un comunicat de premsa, es fes la convocatòria.

Els seguidors del club bagenc, principalment nens i joves adolescents, van poder fotografiar-se i fins i tot conversar una estona amb els set jugadors que hi van ser presents: Álex Hernández, Marc Garcia, Isaac Fotu, Ben Dewar, Nil Sabata, Marius Grigonis i un Roger Grimau que va arribar una mica més tard però que va ser el més ovacionat i buscat de la tarda.

La resta de jugadors, és a dir, Davin White, Giuseppe Poeta, DJ Seeley, Alfonso Sánchez, Zeljko Sakic, Hasan Rizvic i Pep Ortega, no van poder ser-hi, ja que molts ja han iniciat les vacances i són als seus països d'origen.