Malgrat que encara no disposa de l'alta mèdica, tot sembla indicar que l'uruguaià Luis Suárez estarà a punt per disputar dissabte la final de la Copa del Rei contra l'Athletic de Bilbao. El davanter blaugrana va tornar ahir a entrenar-se juntament amb els companys després d'haver estat apartat de la rutina habitual durant les últimes jornades per culpa d'una sobrecàrrega als isquiotibials.

En la part de la sessió d'ahir, de la qual es van poder seguir imatges, la primera després de la celebració pel títol de lliga, Suárez va compartir exercicis amb jugadors del Barça B com Munir, Sandro, Gumbau, Cámara i Adama. El jugador es va retirar a la mitja part de la tornada de la semifinal de la Lliga de Campions contra el Bayern de Munic i Luis Enrique va preferir reservar-lo en els enfrontaments de lliga contra l'Atlètic de Madrid i el Deportivo de la Corunya, aquest al Camp Nou.

Pantalla per a l'Athletic

Mentrestant, continuen els preparatius per a la final de Copa. Ahir es va saber que els prop de 12.000 aficionats de l'Athletic de Bilbao que es calcula que es desplaçaran a Barcelona sense entrada per veure el partit podran seguir el duel en tres pantalles gegants que s'instal·laran a la zona de fans, habilitada a Montjuïc.

Així ho va anunciar ahir el director dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle, en una roda de premsa en què va detallar el dispositiu de seguretat de cara al partit, en què hi haurà 1.500 agents dels Mossos d'Esquadra i 400 de la Guàrdia Urbana. A més, un grup de policies bascos, de l'Ertzaintza, també viatjarà a Barcelona per tal de col·laborar amb els agents de seguretat catalans.