Leo Messi intentarà, a partir d'avui, aconseguir una de les poques fites que li falten a la seva carrera esportiva, guanyar un títol amb la selecció argentina absoluta. És cert que ja va ser campió del món juvenil i també va guanyar la medalla d'or als Jocs de Pequín amb un combinat de jugadors del primer equip i de sub-23, però de moment no sap què és vèncer en una gran competició com és la Copa Amèrica, que es disputa a Xile. El blaugrana intentarà treure's el mal gust d'haver perdut l'última final del Mundial i també d'haver estat escridassat fa quatre anys al seu país, quan Argentina va ser eliminada per Uruguai als quarts de final a la seva ciutat, Rosario.

Messi, que és a la selecció acompanyat del blaugrana Mascherano, a més, sap que guanyar la Copa Amèrica li asseguraria una Pilota d'Or que gairebé té a les mans després d'haver-s'ho endut tot amb el Barça. El debut és a les 23.30 hores contra Paraguai, que es troba en plena fase de transició, que no va ser a l'últim Mundial i que ha de ser presa fàcil per al combinat de Gerardo Martino, que segurament farà actuar Kun Agüero al costat de Messi.

Avui, a partir de les nou del vespre, també es diputa l'altre partit del grup B, que enfrontarà Uruguai i Jamaica. El combinat sud-americà tindrà la baixa per al torneig de Luis Suárez, que encara arrossega la sanció per la mossegada a Chiellini de fa un any.