Segueix-nos a les xarxes socials:

Guillem Muñoz acaba en tercer lloc al Campionat d'Espanya d'ultramarató

Guillem Muñoz acaba en tercer lloc al Campionat d'Espanya d'ultramaratóarxiu particular

El ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz (Tomàs Bellès) va acabar en una destacada posició en la històrica prova de BTT d'Ultramarató Pedals de Foc Non Stop, amb sortida i arribada a Viella, sobre un traçat de 218 quilòmetres i que va transcórrer per les comarques pirenaiques de la Vall d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

La cursa la va guanyar el ciclista gallec Bradan Márquez amb un temps de 10 hores 13 minuts i 36 segons, seguit a dos segons per Pedro Trujillo mentre que Muñoz va ser tercer a gairebé set minuts del primer classificat. Dels 432 corredors que van començar la cursa la van acabar 338 entre que els que també hi havia d'altres corredors de casa nostra. El berguedà Jordi Prieto (C. Grandia) va ser setzè, el navarclí Melcior Faja (Bike and Pons) va ser 168è; Abel Blanqué (Corretrail) 103è; Joan Sànchez (S. Navarcles) 123è.

Més avall hi trobem Òscar Álvarez (Difoprint Bicis Toni) 125è, Dani Lebrón (Difoprint Bicis Toni) 126è; Aleix Vila (Bike and Pons) 193è, David Pons (Bike and Pons) 286è; Jordi Fitó (Bike and Pons) 287è; David Ruiz (Artés Bike) 310è, Sergi Planas (Artés Bike) 310è i Sergi Valldeperas (Calders Bike) i 311è. La cursa tenia un desnivell duríssim que rondava els 6.200 metres, fet que va complicar l'esforç dels ciclistes.