El Petro Pintó Asfe, descendit en la última temporada des de Copa Catalunya a la Primera Catalana, podrà mantenir finalment el seu lloc després d'una operació a tres bandes, beneïda per la federació. L'Asfe ha comprat la plaça a Copa que tenia el Viladecans i ha venut el seu lloc a Primera al conjunt del Grup Barna. Ramon Ferrer, que és el coordinador pel que fa a bàsquet femení de l'Asfe, manifesta que "per una quantitat mòdica per al club podrem mantenir-nos en la Copa Catalunya. Crec que baixar va ser força injust, vam tenir just en el moment vital de la temporada les lesions de jugadores clau per a l'equip, com eren Cristina Moya i Helena Santamaria".

El que hi haurà, el proper curs, és un relleu pel que fa al tècnic del sènior del Petro Pintó Asfe. Qui no continua és Pep Martín, que diu que "després de tres temporades s'havia complert un cicle, ha estat un plaer treballar amb aquest grup de jugadores però un canvi serà del tot positiu". N'assumirà les regnes un Josep Riera que és també, des de fa unes setmanes, el nou director esportiu de l'Asfe.

Ramon Ferrer posa èmfasi en la continuïtat del Petro Pintó a Copa Catalunya en una temporada que ve, la 2015/16, que serà històrica per al club i per a Sant Fruitós: "en el 2016, tindrem l'honor ser Vila del Bàsquet Català. Per primer cop és un poble que rep la nominació, i el que esperem és un any complet". En el 2014, la Seu d'Urgell va ser la ciutat del basquetbol català i en el 2015 ho està sent Granollers.