Segueix-nos a les xarxes socials:

L'equip BMC s'imposa en una ajustada contrarellotge per equips

Chris Froome no pot guanyar l'etapa però reforça el lideratge abans de l'arribada de l'alta muntanya

L'equip BMC s'imposa en una ajustada contrarellotge per equips

BMC s´ha adjudicat la contrarellotge per equips del Tour de França després de superar a Sky per menys d´un segon. BMC, Sky i Movistar han estat un graó per sobre de la resta de rivals. Chris Froome reforça el lideratge abans de l´arribada de les etapes de muntanya. El britànic i Nairo Quintana han aconseguit uns segons valuosos davant d´Alberto Contador i Vincenzo Nibali. El "Purito" Rodríguez ha resultat el gran damnificat de la crono amb una pèrdua de temps que l´allunya del somni de la general.

La contrarellotge per equips és un especialitat complexa on són necessàries totes les qualitats dels ciclistes. Tàctica, tècnica, força, intel·ligència i compenetració s´han posat a prova en els 28 kilòmetres de la novena jornada del Tour 2015. L´equip Astana ha estat el primer en marcar un temps de referència entre els aspirants a l´etapa. L´equip de Vincenzo Nibali ha parat el rellotge en 32´ 50´´. L´únic equip espanyol que hi ha present a la roda gala ha firmat una contrarellotge brillant. Tot i tenir una errada important en una cota, Movistar ha aconseguit col·locar-se en la primera posició provisional amb un temps de 32´ 19´´. Aquesta referència només l´han pogut millorar BMC i Sky, que han demostrat la seva superioritat en l´especialitat per jugar-se el triomf.

L´equip BMC, format per Van Garderen, Dennis, Sánchez, Van Avermaet, Oss, Caruso, Quinziato, Wyss i Schar parat el crono en 32´ 15´´ per superar a Movistar. L´Sky de Chris Froome ha arribat als últims metres amb opcions de millorar el temps de BMC. A la rampa final, Nicolas Roche ha explotat i els britànics han perdut uns segons d´or esperant-lo. Després d´una arribada d´infart, el temps de 32´ 16´´ de l´equip Sky no ha estat suficient per batre a BMC. La contrarellotge per equips s´ha decidit per menys d´un segon i BMC s´ha imposat. Dilluns, merescuda jornada de descans i dimarts, arriba la muntanya al Tour de França.

Etapa 9

1. BMC RACING TEAM en 32' 15''

2. TEAM SKY en 32' 16'' a 00' 01''

3. MOVISTAR TEAM en 32' 19'' a 00' 04''

4. TINKOFF-SAXO en 32' 43'' a 00' 28''

5. ASTANA PRO TEAM en 32' 50'' a 00' 35''

General

1. Christopher Froome

2. Tejay Van Garderen, a 12"

3. Greg Van Avermaet, a 27"

4. Peter Sagan, a 38"

5. Alberto Contador, a 1'03"

Prem per veure més contingut per a tu