Segueix-nos a les xarxes socials:

Núria Marquès es penja la plata als 400 lliures

La nedadora de Castellví de Rosanes va obtenir la quarta medalla als mundials de natació adaptada de Glasgow i avui nedarà als 4x100 estils

Núria Marquès es penja la plata als 400 lliuresCOMITÈ PARALÍMPIC ESPANYOL

La nedadora del CN Martorell Núria Marquès continua la seva brillant actuació als Mundials de Natació adaptada que s'estan disputant a Glasgow (Escòcia) en la categoria d'S9 i ahir es va penjar ja quarta medalla del campionat (primera de plata) en acabar en segona posició als 400 metres lliures amb un temps 4:49.47, a deu segons de la guanyadora, la britànica Tully Kearney. L'holandesa Manon Vermarien va acabar tercera amb un temps de 4:53.80. Des d'un bon inici la nedadora de Castellví de Rosanes va saber mantenir el segon lloc.

La britànica Kearney va marcar les distàncies des d'un bon principi i la lluita estava en defensar la segona posició davant de Vermarien ide la nord-americana Hannah Aspden, que finalment va acabar en quarta posició. No va ser fins a partir dels 100 metres quan Marquès va començar a marcar certes diferències amb les seves rivals. Superava a Vermarien per 67 dècimes i a l'americana per gairebé quatre segons. Kearney s'allunyava a gairebé tres segons i el primer lloc semblava gairebé una utopia.

Finalment, després d'uns darrers 250 metres nedats a un alt nivell, Marquès va acabar assegurant la segona plaça i va superar a Vermarien per quatre segons (4:49.47) i a Aspden per sis (4:44.76). La nedadora del Baix Llobregat Nord tancarà avui la seva participació al Mundial ambla disputa dels 4x100 estils on l'equip espanyol competirà amb Xina, Estats Units, Gran Bretanya, Austràlia, Rússia, Canadà i Nova Zelanda.