Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça és un altre amb el trident

La davantera blaugrana demostra que es troba en forma tot i la inactivitat i els de Luis Enrique no pateixen en el Gamper

El Barça és un altre amb el tridentEFE

El Barça va demostrar ahir que amb el seu trident és un equip temible. En només seixanta minuts damunt del camp, Suárez, Messi i Neymar van fer anar de corcoll la defensa de la Roma i encara n'haurien pogut fer més si no estiguéssim en pretemporada. L'única mala notícia va ser la lesió de Jordi Alba, que podria no disputar la primera Supercopa, la de dimarts vinent contra el Sevilla.

La primera part va ser una demostració clara que, amb el trident, el Barça juga a una altra cosa. Davant d'un equip que vol jugar com la Roma, els blaugrana van encadenar ocasió rere ocasió. De fet, en els primes 17 minuts en van tenir sis de clares, sobretot de la mà d'un Messi que no ha notat la inactivitat d'un mes. Al minut cinc, ja havia xutat tres cops i posat a prova Szczesny. En l'últim, Rafinha va errar la primera de les tres ocasions clares de què va disposar.

El primer gol, després de dues rematades més de Rakitic i una altra de Rafinha, va arribar al minut 26, quan una passada llarga va ser baixada per Mathieu, ahir en posició de lateral esquerre, Neymar va driblar el porter polonès i el va superar a porteria buida.

A partir d'aquí, el joc es va embrutir i fins i tot Messi es va encarar i agafar del coll amb el defensa Mapou. Va ser l'inici d'un seguit més d'ocasions que van acabar amb el 2-0, just abans del descans, amb una rematada marca de la casa de l'argentí des de la frontal de l'àrea rival.

Pedro es reivindica

A la segona meitat, el nivell de joc ja va baixar, però el Barça va seguir dominant en els primers minuts i arribant a la porteria, que ara defensava De Sanctis. Amb els canvis de Luis Enrique, van entrar al camp molts dels homes que han tingut més minuts en les primeres setmanes d'entrenaments. Un dels que es va quedar damunt del terreny de joc, però, el croat Rakitic, va reblar el resultat amb un extraordinari xut des de fora de l'àrea marca de la casa.

La festa no va poder ser completa perquè Jordi Alba, que havia entrat a la mitja part en substitució de Vermaelen, va haver de marxar per problemes físics i subs-tituït per Halilovic. Aquests van poder ser els últims minuts de Pedro de blaugrana. El canari va intentar fer una de les seves típiques incursions. La porta de sortida per fitxar pel Manchester United pot estar oberta els propers dies. Caldrà estar atents als possibles moviments.