El migcampista del Barça Ivan Rakitic va reconèixer que continua tenint "molt de sevillista", però que per descomptat no ho serà dimarts que ve, quan els blaugrana s'enfrontaran al Sevilla a Tbilisi (Geòrgia) en la Supercopa d'Europa. "De sevillista, sincerament en tinc molt, i ho seré a la resta de partits, però no en aquest. Sé on sóc i treballaré tan bé com es pugui per al club, els meus companys i l'afició", va declarar després de l'entrenament d'ahir. Rakitic creu que "no hi ha res més bonic que començar la temporada amb un títol" i va assegurar que l'equip "està amb moltes ganes, molta il·lusió i treballant molt fort" per fer un "gran partit" dimarts que ve. "La fam que tenim és impressionant", va postil·lar.

El Barça es juga el primer títol del curs estant encara en pretemporada, però el croat no vol que això pugui servir d'excusa: "La data és la que és i no la podem canviar. Cap equip pot estar al cent per cent ara, però ens juguem el primer títol de la temporada i excuses poques. Tenim il·lusió per aconseguir el sextet". A més, Amb Neymar i Messi participant en la dinàmica de grup des de fa dies, Rakitic té clar que l'equip és "més fort", sobretot si l'argentí torna de les vacances al nivell que ho ha fet. "Leo és millor jugador de la història del futbol. Així que, si està bé, content i fi, molt per a nosaltres", va comentar sobre això.

En la seva segona temporada com a blaugrana, Rakitic sembla haver assumit més galons a l'equip. En el Trofeu Joan Gamper, contra el Roma, va ser designat millor jugador del partit, i va tancar el compte amb un golàs des de fora de l'àrea. "Aquesta és una de les meves virtuts. Quan tinc la possibilitat, m'agrada provar des de fora i, quan veig que entra, com l'altre dia, encara agafo cada vegada però confiança i seguretat", va indicar. Respecte al lideratge que començar a exercir a l'equip blaugrana, Rakitic va deixar clar que és un do natural. "Jo intento ser com sóc i m'agrada agafar aquesta responsabilitat. Vinc també d'un equip com el Sevilla, en el qual vaig ser capità, i a la selecció també sóc el segon o el tercer capità. Aquí també noto la confiança dels meus companys i m'agrada tenir aquesta responsabilitat a les meves espatlles", va concloure.