Segueix-nos a les xarxes socials:

El Manresa obté bona nota en el primer test de pretemporada

L'equip de Dani Andreu va empatar a 3 davant un rival de superior categoria

El Manresa obté bona nota en el primer test de pretemporadaMireia Arso

El Manresa va aprovar el primer examen de pretemporada davant un rival de superior categoria com és el Santfeliuenc (Tercera Divisió). Tot i que en l´enfrontament d´anit al Nou Estadi del Congost van donar-se moltes alternatives (els equips van fer molts canvis), l´equip de Dani Andreu va jugar de tu a tu amb un equip que porta més càrrega de preparació.

En l´arrancada de la confrontació van ser els manresans els que van tenir el control. Al minut 7, Noah va plantar-se sol davant Oliver el seu remat el va aturar el porter visitant però el rebuig va topar en el propi Noah, introduint-se la pilota al fons de la xarxa. Anteriorment, el davanter manresà havia avisat amb una altre bona ocasió. No tardaria en arribar el 2 a 0, de nou obra de Noah que, després d´un primer remat amb el cap, aprofitant una sortida deficient d´Oliver, la pilota va tornar als peus de Noah que va afusellar amb la porteria pràcticament buida. El Manresa, més centrat, havia aprofitat la feblesa defensiva d´un Santfeliuenc que no trobava la forma d´inquietar el jove Romans.

No va ser fins al minut 36 que els visitants van tenir la primera aproximació. Va ser un llançament de falta directe a càrrec d´Adri Ruiz que Romans va desviar a córner amb una bona estibada. A partir d´aquí, el Santfeliuenc va jugar els seus millors minuts i al minut 38 arribaria el 2 a 1, culminant Faura amb el cap una bona combinació dels seus companys, amb una centrada d´Adri Ruiz inclosa.

La segona part, i després d´uns primers minuts en els que el Manresa va disposar de bones ocasions com un remat amb el cap al pal d´Enric Soriano a la sortida d´un córner (min 55), el Santfeliuenc va apujar el ritme de joc. Al minut 74, Èric va fer el 2 a 2 després de rebre una bona assistència de Navarrete. Aquest mateix jugador va fer una bona incursió per la banda dreta centrant perquè Guille Sarmiento, atent al primer pal, fes el 2 a 3 al minut 83. I quan semblava que els visitants s´endurien el triomf, el Manresa no es va donar per vençut i una encertada centrada de Dario per la dreta, en el descompte, la va aprofitar Sua per fer el definitiu 3 a 3.