El Manresa va aprovar el primer examen de pretemporada davant un rival de superior categoria com és el Santfeliuenc (Tercera Divisió). Tot i que en l´enfrontament d´anit al Nou Estadi del Congost van donar-se moltes alternatives (els equips van fer molts canvis), l´equip de Dani Andreu va jugar de tu a tu amb un equip que porta més càrrega de preparació.

En l´arrancada de la confrontació van ser els manresans els que van tenir el control. Al minut 7, Noah va plantar-se sol davant Oliver el seu remat el va aturar el porter visitant però el rebuig va topar en el propi Noah, introduint-se la pilota al fons de la xarxa. Anteriorment, el davanter manresà havia avisat amb una altre bona ocasió. No tardaria en arribar el 2 a 0, de nou obra de Noah que, després d´un primer remat amb el cap, aprofitant una sortida deficient d´Oliver, la pilota va tornar als peus de Noah que va afusellar amb la porteria pràcticament buida. El Manresa, més centrat, havia aprofitat la feblesa defensiva d´un Santfeliuenc que no trobava la forma d´inquietar el jove Romans.

No va ser fins al minut 36 que els visitants van tenir la primera aproximació. Va ser un llançament de falta directe a càrrec d´Adri Ruiz que Romans va desviar a córner amb una bona estibada. A partir d´aquí, el Santfeliuenc va jugar els seus millors minuts i al minut 38 arribaria el 2 a 1, culminant Faura amb el cap una bona combinació dels seus companys, amb una centrada d´Adri Ruiz inclosa.

La segona part, i després d´uns primers minuts en els que el Manresa va disposar de bones ocasions com un remat amb el cap al pal d´Enric Soriano a la sortida d´un córner (min 55), el Santfeliuenc va apujar el ritme de joc. Al minut 74, Èric va fer el 2 a 2 després de rebre una bona assistència de Navarrete. Aquest mateix jugador va fer una bona incursió per la banda dreta centrant perquè Guille Sarmiento, atent al primer pal, fes el 2 a 3 al minut 83. I quan semblava que els visitants s´endurien el triomf, el Manresa no es va donar per vençut i una encertada centrada de Dario per la dreta, en el descompte, la va aprofitar Sua per fer el definitiu 3 a 3.