Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Organyà s'endú el 3x1 en derrotar els andorrans del Genlai i l'Extremenya

El CF Organyà, que enguany militarà a la segona catalana, va disputar al clàssic triangular de la Festa Major, aquest cop contra dos equips de la segona divisió andorrana com el Genlai i l'Extremenya. Dividit en tres partits de 45 minuts cadascun, el primer enfrontament va ser entre els dos conjunts andorrans que va ser guanyat pel Genlai per 2-0.

Tot seguit van enfrontar-se l'Organyà i l'Extremenya i la victòria va ser pels urgellencs per un clar 3-0. Tal i com mostra el resultat final, el partit va ser d'un clar color local i els urgellencs van saltar al terreny de joc amb molta empenta. El domini i les ocasions més clares de gol van ser per la seva banda. Fins i tot n'haurien pogut marcar més però el resultat ja era prou clar.

Així doncs el guanyador final del torneig s'havia de decidir en el darrer partit que enfrontava l'Organyà i el Genlai. Igual que en el partit anterior el domini dels locals va ser molt clar i aquests es van acabar imposant per un contundent 5-2 que els hi donava la victòria final. Després d'aquest triangular el conjunt de l'Organyà disputarà el següent amistós de pretemporada el proper dissabte contra el Sant Julià andorrà.

Prem per veure més contingut per a tu