Segueix-nos a les xarxes socials:

Pedro deixa plantat Van Gaal i aposta pel Chelsea de Mourinho

El canari es cansa de la indefinició del Manchester United i marxa a Londres per 28 milions

Pedro deixa plantat Van Gaal i aposta pel Chelsea de MourinhoKiko Huesca/efe

Jose Mourinho ha estat el guanyador de la batalla entre els dos equips anglesos que volien fitxar Pedro. L'extrem canari va viatjar ahir a Londres per passar la revisió mèdica i firmar un contracte per tres anys amb l'actual campió de la lliga anglesa, on es trobarà amb el seu excompany Cesc. Finalment, el jugador blaugrana es va cansar d'esperar que la seva primera opció, el Manchester United, es decidís o no a pagar els 30 milions de la seva clàusula de rescissió i marxa traspassat per 28, més dos més de variables força fàcils de complir.

Com va quedar clar dimarts, Pedro s'havia marcat un límit fins a final de setmana per saber on jugaria la temporada que ve. No volia continuar en un estat de tensió que va quedar clar en la seva actuació a la Supercopa d'Europa, en què va marcar el gol de la victòria i va mostrar tota la seva ràbia, i en la Supercopa d'Espanya, en què va jugar molt revolucionat.

Negociació meteòrica

Segons va informar ahir el periodista Paco Aguilar a Mundo Deportivo, va ser la persona de confiança de l'amo del Chelsea Roman Abramovich, Marina Granovskaia, qui va contactar dimarts a la tarda amb el Barça per ordre de Mourinho. Mentre el Manchester United intentava i aconseguia superar el Bruges en la prèvia de la Lliga de Campions, un dels seus màxims rivals esportius es movia bé als despatxos i oferia 28 milions d'euros més dos més de variables. Amb aquesta fórmula, s'arribava als trenta milions que el Barça demanava, la xifra que estipulava el contracte de Pedro per marxar del club.

Presses a Stamford Bridge

La clau per explicar la rapidesa amb la qual el Chelsea ha aparegut a escena són les presses que té José Mourinho per reforçar l'equip, després de la derrota en la Supercopa anglesa contra l'Arsenal i d'haver sumat un sol punt de sis possibles en els dos primers partits de lliga, amb derrota clara inclosa per 3-0 al camp del Manchester City. El Manchester United va enviar a Barcelona, dilluns, el directiu Ed Woodward, però no es va resoldre res per la falta d'acord a l'hora de determinar la xifra final de l'operació. El United no volia arribar als 30 milions que exigia el Barça. Per la seva banda, el Manchester City es va limitar a fer unes quantes trucades i a filtrar que podia arribar fins als 32 milions, però no va fer cap passa en concret. El Chelsea ha anat més de cara a barraca i s'endurà el producte.

Substitut el gener

La sortida de Pedro del Barça pot provocar l'arribada d'un fitxatge al gener. Les darreres setmanes s'ha parlat del davanter del Celta Nolito, que ja va estar a les ordres de Luis Enrique al Barça B, però l'andalús arribaria sabent que és suplent, la qual cosa tallaria d'arrel les seves possibilitats de participar amb la selecció espanyola a l'Eurocopa de França.

A més dels tres titulars, Messi, Suárez i Neymar, que ara està de baixa, els únics davanters de la plantilla són els joves Sandro i Munir. També es pot fer actuar Rafinha de fals davanter, com a la final de la Supercopa, i al gener es pot reconvertir en extrem Aleix Vidal o avançar la posició de l'altre fitxatge, Arda Turan.

Prem per veure més contingut per a tu