Segueix-nos a les xarxes socials:

El Cadí comença pretemporada amb l'ambició de seguir als primers llocs

L'any passat va assolir la millor classificació de la seva història, el quart lloc

Amb les revisions mèdiques de cada pretemporada, s'ha encetat la feina al Cadí La Seu, que repeteix presència a la Lliga Femenina, en la qual l'any passat va assolir la millor classificació de la seva història, el quart lloc, com a participant en la màxima categoria.

La jugadora sèrbia Aleksandra Stanacev, una base amb una gran visió de joc, de 20 anys i 1,63, arriba del Conquero Huelva i ha completat la plantilla urgellenca, que tindrà a la banqueta Joan Carles Pié. Pel que fa a l'altra base de l'equip, és Berta Chumillas, que ha arribat del Bembibre. En la posició d'ala hi ha la continuïtat de Tània Pérez i la de Marta Montoliu. Les jugadores que s'ha incorporat són Belén Arrojo (del Mann Filter de Saragossa), Mireia Vila (Ferrol) i Andrea Vilaró (Al-Qazeres), que està en ple procés de recuperació de la lesió del mes de febrer als lligaments encreuats i al menisc. Es troba en mans del fisioterapeuta del club de la Seu, Xavi Calm, i del preparador físic, Bernat Canut.

Quant a les pivots, seguiran a l'equip la internacional Laura Gil i la jugadora gironina Georgina Bahí. Els fixatges són els de Tamara Abalde i Carla Escuert, que procedeix de l'Abda Avilés de la Lliga Femenina-2.

Prem per veure més contingut per a tu