El triatleta espanyol Javier Gómez Noya va fer una exhibició en la vuitena prova de les Sèries Mundials de Triatló, que es va disputar a Estocolm, on va vèncer amb autoritat per encarrilar el seu cinquè títol d'aquesta competició.

Gómez Noya va aprofitar l'absència dels germans Brownlee, entre d'altres, per ser el millor a la capital sueca, on va fer un temps de 1 hora, 49 minuts i 33 segons, avantatjant en 45 segons al segon classificat, el portuguès Joao Pereire. El triatleta espanyol va saber atrapar el grup capdavanter en el tram de ciclisme, i en la cursa a peu va demostrar la seva superioritat sobre la resta de participants per tal de guanyar la prova sense gaires complicacions.

D'aquesta manera, aquest resultat li permet eliminar la seva pitjor classificació de la temporada i incrementar l'avantatge a la general sobre el balear Mario Mola, a qui ja treu 446 punts. Gómez Noya va apuntar que la primera volta en bicicleta va ser intensa i que van mirar de mantenir la distància amb el segon grup. "Sabia que tenia una bona oportunitat de guanyar, i em vaig sentir amb el control del ritme en la cursa a peu" va declarar.