Segueix-nos a les xarxes socials:

El parc de Puigterrà acull la primera cronoescalada

Es farà diumenge amb un atractiu recorregut que tindrà mil metres

El parc de Puigterrà acull la primera cronoescaladaAJUNTAMENT DE MANRESA

El diumenge de festa major hi ha la novetat, a la capital del Bages, de la Primera Cronoescalada al parc de Puigterrà, que neix gràcies a la col·laboració entre l'Associació de Veïns del Passeig i Rodalies, Club Atlètic Manresa i l'Ajuntament.

La prova tindrà una distància de mil metres amb sortida del primer tram del passeig Pere III i entrada al parc per les escales situades al costat del que va ser Pista Castell. Hi ha un desnivell de cent metres i la pujada per les escales és el tram més exigent per a uns atletes que tindran la meta dalt de Puigterrà. Hi ha previst un màxim de 150 inscrits i hi ha clars favorits tant en la categoria d'homes com en femenina. El santfeliuenc Just Sociats, amb moltes victòries tant en curses d'asfalt com de muntanya, ja s'hi ha inscrit; en dones, Meritxell Soler, l'atleta santjoanenca que ha estat becada en una universitat als Estats Units, també hi serà.

Les inscripcions es poden fer a runedia.com i manresa.com de forma virtual. Presencialment, a les botigues Esports Sagi (carretera de Vic, 92), Rios Running (carrer del Bruc, 39) i Triskel 365 (Carrió, 12). La sortida de la prova principal és a les 11.30 hores i entre cadascun dels atletes hi haurà mig minut de marge. Abans, a les 10.30, hi ha les curses infantils (de 250, 500 i 1.000 metres) que es faran pel Passeig, no pujaran al parc.

Prem per veure més contingut per a tu