Segueix-nos a les xarxes socials:

El Cornellà guanya la Nissan Cup després d'eliminar el Gimnàstic

El Cornellà guanya la Nissan Cup després d'eliminar el Gimnàsticsalvador redó

El Cornellà va ser el guanyador de la Nissan Cup, celebrada aquest el cap de setmana passat al Gimnàstic Parc, on hi havia equips de renom com el FC Barcelona o el Vila-real.

La final la va disputar el Cornellà amb el Sant Andreu, que va ser un partit molt disputat i amb ocasions per als dos equips, però el guanyador va ser qui va tenir més idees i així es va endur la copa després de vèncer 2-0.

D'altra banda, el partit pel tercer i el quart lloc, el van disputar el Gavà i la Damm. Aquest matx va ser molt igualat, i la part emocionant va arribar a la tanda de penals, després d'esgotar el temps reglamentari sense gols en el marcador. Quan s'havien fet 9 llançaments de cada equip i tots havien acabat a dins de la porteria, al desè, la Damm va fallar i va atorgar el tercer lloc al Gavà.

Pel que fa a l'amfitrió, el Gimnàstic va passar la primera fase, però va caure als quarts de final amb qui va acabar sent el campió, el Cornellà, després d'empatar a un i perdre a la tanda de penals.

Per altra banda, el Barça va caure eliminat als vuitens amb la Damm per la mínimai el Vila-real als quarts amb el Sant Andreu.

Prem per veure més contingut per a tu