Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Arc Zen del Bages inaugurarà un camp de bosc a Castellnou

Aquest proper cap de setmana es farà la inauguració, a l'indret dels Cellers de la Figuerola (Castellnou de Bages), del camp de tir amb arc de recorregut de bosc a càrrec del club Arc Zen del Bages, amb la seu social a Santpedor.

La finca on s'ubica el camp és de 16 hectàrees, a 350 metres del nucli de Castellnou, on hi ha l'església i l'ajuntament. S'hi farà la competició de tir amb arc de bosc en les modalitats de 3D/2D i està previst que tingui 24/28 dianes en forma d'animals de mida natural, homologades per les federacions, que s'aniran distribuint pel traçat de 2 quilòmetres. El respecte que hi ha a tot l'entorni i el medi és una norma d'aquesta mena de tir amb arc ja que les zones es mantenen més netes de massa forestal del tipus baix pel pas de persones, i es redueix així el risc d'incendi.

Pel que fa al programa que hi ha previst d'activitats, el dissabte es farà jornada de portes obertes, i les tirades d'iniciació per a totes les edats, de 10 a 12 del matí. Hi ha els indicadors tres-cents metres abans d'arribar a l'ajuntament del poble de Castellnou de Bages.

El diumenge hi haurà la tirada d'inauguració del circuit de 3D, i de 24 dianes. Serà per als arquers federats i el preu de la tirada per a cada participant serà de 16 euros, que inclou esmorzar més tirada. Al final es procedirà al lliurament de trofeus entre els participants en la competició.

Prem per veure més contingut per a tu