Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Arc Zen bagenc posa en marxa el camp de tir amb arc de bosc a Castellnou

La inauguració de les instal·lacions ubicades als Cellers de la Figuerola va tenir la presència d'un centenar d'aficionats de la modalitat

L'Arc Zen bagenc posa en marxa el camp de tir amb arc de bosc a Castellnouarxiu particular

Aquest cap de setmana es va inaugurar el camp de tir amb arc de recorregut de bosc a l'indret dels Cellers de la Figuerola, a Castellnou de Bages, en un acte en el qual va acudir un centenar de persones. El nou camp, de 16 hectàrees, està situat a només 350 metres del nucli de Castellnou, on hi ha l'església i l'Ajuntament. L'equip de govern i el president del club Arc Zen del Bages, amb la seu social a Santpedor, l'entitat encarregada de muntar el camp de tir, van ser els encarregats de tallar la cinta i d'efectuar les primeres tirades.

Les instal·lacions estan pensades per dur a terme la pràctica del tir amb arc de bosc en les modalitats 3D i 2D, alhora que pròximament s'espera disposar d'un camp de dianes convencionals. El circuit inclou 28 dianes en forma d'animals de mida natural (homologats segons la normativa), que s'aniran distribuint pels 2 quilòmetres del traçat segons la normativa de funcionament i seguretat de les diferents federacions.

Prem per veure més contingut per a tu