Segueix-nos a les xarxes socials:

Estrena amb empat del Manresa RC davant un fort Garrotxa al Congost

Estrena amb empat del Manresa RC davant un fort Garrotxa al Congostarxiu particular

L'equip masculí del Manresa RC va obrir la competició oficial amb el primer partit de la fase prèvia a Divisió d'Honor Catalana contra el Garrotxa RC al Congost. Els manresans van estrenar equipació patrocinada per la marca de cervesa artesanal catalana Guineu.

El duel, que va acabar amb empat a 10, va tenir una primera part molt igualada; els visitants, molts durs i contundents, amb una davantera que superava clarament el pes de la dels manresans, van estar a punt d'assajar fent servir el seu joc. Abans d'acabar el primer temps, els locals van superar la línia de marca, van encertar la transformació i van deixar el marcador de 7 a 0 al descans. Una marca sense transformació del Garrotxa RC només reprendre el joc va situar el 7 a 5. El Manresa RC va fallar un primer xut a pals però va encertar el segon (10-5). L'emoció era alta en el terreny de joc, i els nervis es notaven entre els aficionats. No va tardar a arribar una nova marca visitant que va deixar el definitiu 10-10. Abans d'acabar, els manresans van estar a punt de fer un altre assaig.