Segueix-nos a les xarxes socials:

El desè trofeu Isa Muro té avui les finals amb vàries parelles locals

El desè trofeu Isa Muro té avui les finals amb vàries parelles localsmireia arso

El desè trofeu Isa Muro arriba avui a la seva darrera jornada amb la disputa de les respectives finals a les instal·lacions del Club Tennis Manresa. A partir de les 9-30 hores es disputaran les semifinals en la categoria de majors de 55 anys així com la fase final. S'espera que les finals de les tres categories en disputa (+35, +45 i + 55) es comencin a diputar a partir de les dotze del migdia.

La presència manresana a les finals serà destacada ja que en la categoria de majors de 35 anys la parella del CT Manresa formanda per Núria Roig i Carme Tos s'enfrontaran a les badalonines Carme Ferreras i Jaira Garcia en un duel on, en principi, les manresanes surten com a favorites.

En la categoria de majors de 45 anys, les cap de sèrie nº1, Ester Barranco i Núria Salvans (CT Manresa), van complir els pronòstics i disputaran la gran final contra la parella de CT Badalona formada per Beatriz Escribano i Carmen Estrada en un altre enfrontament on la parella de l'equip manresà parteix com a gran favorita per endur-se la victòria final tot i el bon nivell mostrat per les badalonines.

D'altra banda, en la categoria de majors de 55 anys es disputaran les semifinals i la final que sortirà de l'enfrontament de les parelles formades per Vajo-Mesa i Costa-Verdaguer per una banda i Royo-Arbués i Mena-Aguilar per una altra banda.

Prem per veure més contingut per a tu