El Nàstic de Tarragona es va tornar a enfilar a posicions de promoció d'ascens a Primera Divisió després de derrotar el Llagostera (2-0) en un partit que va servir de revenja per la promoció de fa dues temporades, que va fer pujar els gironins a Segona i que va deixar els grana a Segona B. Ahir es va resoldre tot en 49 minuts. Al 23, el defensa local Iago Bouzón avançava el seu equip i, abans del descans, el defensa visitant Escassi era expulsat per dues targetes. La sentència va arribar a la represa, quan Rayco va anotar un 2-0 que ja seria irrecuperable.

També va tenir un dia alegre el Girona de Pablo Machín, que va aconseguir la seva primera victòria a Montilivi aquesta temporada, un resultat que li serveix per deixar dos punts enrere la zona de descens, en la qual estava situat. Els blanc-i-vermells van derrotar l'Albacete per 3-0. El lateral procedent de l'Espanyol Carlos Clerc va avançar els locals al minut 25 i Jairo Morillas va fer el segon, abans del descans. Només sis minuts abans de la finalització del partit, Rubén Alcaraz va anotar el tercer. L'Osasuna i el Còrdova es mantenen en posicions d'ascens directe cap a la lliga BBVA quan encara resten per davant molrtes jornades de lliga en la divisió de plata.