Segueix-nos a les xarxes socials:

La Bell Race de Sallent clourà el Campionat Maqui

La cursa, que es disputarà diumenge, canviarà el sentit de l'itinerari

La Bell Race de Sallent clourà el Campionat Maquicampionatmaqui.com

L'hotel Mas de la Sala de Sallent acollirà aquest diumenge, dia 29, la sortida de la sisena edició de la Bell Race, que començarà a les deu del matí i que significa l'última escala del Campionat Maqui d'aquesta temporada. La prova sallentina té una forta acollida fora del Bages, amb una participació del 60% de corredors i corredores de fora de la comarca, vinguts de l'àrea metropolitana de Barcelona, del Gironès, el Berguedà, Osona, el Tarragonès i fins i tot d'Andorra.

Nou itinerari

Fa temps que el Campionat Maqui, que també comprèn els Emboscats, la prova de Castelltallat i la dels Tossals, intenta amb les seves curses i recorreguts esdevenir una fórmula de promocionar i donar a conèixer el Bages i el Berguedà, els seus paratges naturals i també la gastronomia. Els organitzadors donen molta importància al recorregut justament per aquest fet. Per això, l'itinerari ha estat treballat amb sorpreses i amb molts corriols per dins del bosc, combinant i buscant indrets de l'entorn dels pobles per on passa.

Així, els participants passaran per Sallent i Cabrianes, es buscaran panoràmiques de la muntanya de Montserrat i del Montcau en els primers sis quilòmetres i s'acaba amb vistes al Pirineu. El recorregut és d'uns 15 quilòmetres i uns 500 metres de desnivell, passa per trams de la Sèquia de Manresa, marxa cap al mas de les Coves, voreja el Cogulló i s'endinsa al torrent del Mas de la Sala.

Prem per veure més contingut per a tu