Segueix-nos a les xarxes socials:

El Cadí La Seu s'encalla a la represa i perd les opcions de ser a la Copa de la Reina

Les jugadores catalanes no han tingut el seu dia, ja que no han estat encertades ni en atac ni en defensa

El Cadí La Seu ha fet un partit molt fluix a la pista del Quesos El Pastor de Zamora i ha caigut per un resultat final de 52-46. Amb aquesta derrota, les urgellenques tallen un ratxa de tres victòries seguides i ja no tenen cap possibilitat de ser a la Copa de la Reina.

Les jugadores visitants no han tingut el seu dia, ja que no han estat encertades ni en atac ni en defensa. Això ho ha aprofitat l´equip local, que havia encaixat quatre derrotes seguides, per obtenir quatre punts de marge al final del primer quart (16-12).

En el segon període, les catalanes no han millorat gaire però han estat capaçes d´arribar a la mitja part de l´enfrontament amb un marcador d´empat a 27.

En el tercer quart les jugadores del Cadí s'han encallat completament i només han pogut anotar quatre punts. Les locals, sense fer res de l´altre món, han agafat onze punts de marge al final del període (42-31).

En els darrers deu minuts les urgellenques s'han a només quatre punts, però ja era massa tard. Dissabte que ve, a les 19 hores, el Cadí rebrà el Ferrol per tancar la primera volta.