La nedadora de Castellví de Rosanes Núria Marquès va ser una de les protagonistes de la segona jornada de la Lliga Catalana de natació adaptada, que es va dur a terme a les instal·lacions del Club Natació Barcelona. L'esportista del Baix Llobregat Nord, pertanyent al CN Sant Feliu, va obtenir tres victòries i va assolir punts molt importants per endur-se el torneig.

Així, Marquès va guanyar els 50 metres braça, amb un temps de 40.17, i els 100 papallona, amb 1.10.75. Amb aquesta victòria va sumar 839 punts als quals cal afegir-ne 909 més del triomf en els 50 metres esquena, amb un registre de 33.56.

Triomfs del CN Martorell

En la categoria masculina, el més destacat va ser Òscar Salguero, del CN Sabadell, que va guanyar els 50 metres lliures, amb un temps de 33 segons justos, amb els quals va sumar 876 punts. Un altre nedador de casa nostra que va obtenir victòries va ser Pol Sallent, del CN Martorell. Va guanyar les curses dels 50 metres esquena de promoció, amb una marca de 46.71, i els 25 metres lliures, també de promoció, després d'una esprintada final amb Iker Ruiz, Va fer 18.41 i va vèncer el seu principal adversari de 54 centèsimes. Aquesta segona jornada de la Lliga Catalana va donar per finalitzada la competició del 2015. La propera jornada serà el 30 d'abril, a Sitges.