Cristiano i l'àrbitre donen vida a un Madrid espès

El portuguès va obrir el marcador de penal després d'errar-ne un altre

Cristiano i l'àrbitre donen vida a un Madrid espèsEFE/fernando albarado

Cristiano Ronaldo, que va irrompre al moment més crític per al seu equip, va signar una treva en plena agitació en el Madrid, que va superar amb prou feines la Reial Societat enmig d'un ambient tens i un entrenador, Rafael Benítez, cada vegada més discutit. Els cops de talent de l'astre portuguès, no obstant això, no eliminen els dubtes ni calmen l'ambient. El Madrid no va millorar i la insatisfacció de la seva afició és evident.

En el partit d'ahir també va tenir molt a dir-hi l'àrbitre González González, que va xiular dos penals rigorosos a favor dels madridistes i en canvi no va fer-ho en una infracció de Pepe sobre Jonathas.

Després de fallar un primer penal inexistent sobre Benzema, Cristiano Ronaldo no va desaprofitar una segona oportunitat al minut 42, i va anotar l'1 a 0. A la represa, l'ambient es va enrarir quan Bruma va empatar al minut 49 amb un golàs. Amb l'1 a 1, la Reial Societat va créixer i va tenir el Madrid contra les cordes, però en una acció de talent de Cristiano Ronaldo rematant amb la cama esquerra un llançament de córner, va donar un respir fins que Lucas Vázquez va sentenciar al minut 87. Diumenge, el Madrid visita Mestalla per enfrontar-se al València.