Malgrat qualificar de "gran punt" l'empat collit davant el Barcelona (0-0), l'entrenador de l'Espanyol, Constantin Galca, s'ha mostrat una mica crític amb el joc ofensiu dels seus jugadors.

En el seu primer derbi com a entrenador de l'Espanyol, el preparador romanès ha destacat la "intensitat" defensiva del seu equip, si bé ha trobat a faltar gaudir de més profunditat en atac en el xoc disputat a Cornellà-el Prat.

"Hem sumat un gran punt contra el millor equip del món. Hem estat molt intensos en les ajudes defensives, però falta tenir més la pilota i crear més ocasions de gol", ha analitzat.

En aquest sentit, Galca ha lamentat els problemes que els seus jugadors han tingut a trobar el camí de la porteria defensada per Claudio Bravo.

"Hem recuperat moltes pilotes però, no hem tingut la paciència de tenir més la pilota, encara que teníem davant a un gran equip", ha asseverat el tècnic blanc-i-blau, qui ha insistit que "cal generar més" ocasions en atac.

No obstant això, ha elogiat l'actitud defensiva dels seus al començament del segon temps -"hem estat junts i molt intensos", ha dit-, alguna cosa que, segons la seva opinió, els "ha ajudat molt en el joc".

"Els jugadors tenien ganes de demostrar que la derrota que va passar a Sevilla va ser un dia dolent", ha assenyalat Galca, qui s'ha mostrat convençut de que la seva plantilla estarà a punt dimecres que ve per intentar guanyar en el duel coper contra l'equip blaugrana.