El president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va ser una de les grans atraccions en la jornada de dissabte al matí al pavelló de La Salle Manresa. Bartomeu va acompanyar el seu fill Víctor, que juga al cadet vermell del CB Santfeliuenc, en la visita dels del Baix Llobregat a la pista del conjunt manresà, en un partit corresponent al grup 1 de la categoria A-2 de cadets.

El matx va ser favorable als interessos de Bartomeu, ja que, després d'un primer quart molt igualat entre les dues formacions, els jugadors visitants van poder clavar un parcial de 12-28 al segon quart, i van ser capaços de controlar els atacs manresans a la segona meitat per endur-se la quarta victòria en la competició. Víctor Bartomeu va ajudar el seu equip i va aconseguir anotar un total de cinc punts, amb una cistella de dos i un llançament triple.

Després del matx, el president blaugrana va mostrar la seva millor cara i va ser molt simpàtic amb tots els pares, aficionats, jugadors i tècnics del club manresà, que van poder conversar i fer-se fotografies amb el màxim dirigent d'un dels millors clubs de futbol en l'àmbit mundial.