Segueix-nos a les xarxes socials:

El Manresa FS no vol llançar la tovallola per acabar entre els tres primers a la lliga

Si fa dues jornades el Manresa FS va rebre l'Esplugues al Pujolet en qualitat de cuer, aquest dissabte visita els manresans el Montcada (18.15 h), actual darrer classificat al grup 3 de la Segona B. Els manresans buscaran els tres punts per mantenir les possibilitats d'acabar entre els tres primers i classificar-se per a la Copa del Rei.

El Montcada només ha guanyat un partit en les seves sortides, tot i que a l'inici de la competició va aconseguir quatre empats a fora en quatre jornades consecutives; més endavant, però, també van arribar cinc derrotes seguides.

En la jornada passada, els dos equips que tanquen la taula classificatòria, el Montcada i l'Esplugues, van jugar entre ells, i el rival d'avui del Manresa FS va perdre per 0 a 2. El Montcada només ha pogut sumar 14 punts perquè ha rebut 102 gols; a mitja temporada, el tècnic Xavi Ruiz va deixar el càrrec, però la situació de l'equip no va millorar.

El Sala 5 Martorell, reforçat pel triomf a la pista de l'Esparreguera el dimarts (1-5), té la visita del Pallejà (18 h). L'Esparreguera, en una situació prou delicada, visita La Unión de Santa Coloma (18 h).

Prem per veure més contingut per a tu